Allie och Rorys valpar har kommit den 4/4-24!!!

Allt har gått fint och Allie är väldigt duktig med sina valpar. Alla valparna mår fint, är pigga och äter bra. Det kom 7 stycken, 5 tikar och 2 hanar:)))) En tik finns kvar att tinga...välkomna att höra av er om ni är intresserade.

Scrolla ner....här kommer jag att regelbundet lägga bilder och filmer på valparna!!!

                                                                         💕

                                             💕

Mamma Allie

Pappa Rory

Titta gärna på Allie och Rorys egna sidor där finns mer info och massor av bilder!

Valparnas stamtavla!

En dag gamla godingar!!!

Nu blir vi tre dagar....typ i natt:))

Allt är fortsatt bra, alla valparna är starka och äter och sover bra:)) Och klart mamma Allie ska få maten "på sängen" hon vill ju ogärna lämna sina små!

                     💕

5 dagar gamla godingar:)) Så fina allihopa!! Ser ni hur dom liksom ligger och rycker till....det är viktigt för deras utveckling...valpar föds väldigt "ofärdiga"

Allt är fortfarande bra, pigga matglada valpar och Allie är en stjärna!

En vecka idag!!! Mamma Allie har varit ute och kissat och när hon kommer så vaknar valparna och får så brått om till mjölken.....här får ni se hur en vecka gamla valpar tar sig fram....starka och pigga hela bunten:))

En veckas gamla valpar är lite för små för att äta när mamma sitter upp...bättre när hon ligger:)) Ha ljudet på så hör ni smackandet när dom sväljer och sväljer när mjölken rinner till....Ljuvligt:)))

2 veckor gamla godingar och här är fler foton på oss! Klorna har vi fått klippta för första gången och vi blir allt rörligare:)) Äter och äter och går fint upp i vikt runt 1 kg väger vi nu!

16 dagar gamla.....vi har fått prova "riktig mat" lite starter mousse och det tyckte vi var spännande. Nu börjar också ögonen öppnas, jättespännande:))))