Penny & James Valpar har kommit!!!

Valparna föddes den 18/11, Penny var fantastiskt duktig och sköter om sina valpar otroligt bra:))))

Det kom 7 valpar...6 tikar och 1 hanvalp!

Scrolla ner så hittar ni fler foton på valparna:))

            💕

                                                                                                              💕

                                                      💕

Penny, klicka på fotot så kommer ni till hennes egen sida med fler foton!

James,

International Ch (C.I.E)

Polish Ch, Lithuanian Ch

Charlescroft Cover up

Valparnas stamtavla!

Pennys valpar föddes den 18/11-21. Här är foton när vi är nyfödda...mamma Penny var så duktig och tar väl hand om sina små....här är hon ny duschad och värmer sig med en handduk:))

2 dagar gamla godingar! Vi mår bra, äter och sover hos mamma

                                                                          💕

                                                                💕


Nu har vi blivit 1 vecka gamla, äter och sover och har ungefär dubblat vår vikt!

12 dagar gamla godingar, nu börjar vi bli mer rörliga...upp på benen och försöker att gå i stället för att dra sig fram. Vi har även fått klorna klippta för först gången:)) Pigmenten kommer mer och mer på nos och trampdynor. Det bruna i pälsen brukar breda ut sig allt eftersom vi växer och snart kommer små prickarna...och snart öppnar vi ögonen...mycket spännande!...och mamma Penny är fortfarande en helt fantastisk mamma!

💕

💕

2 veckor gamla idag:)))...några valpar har börjat öppna sina ögon...så spännande...vilken stor värld som väntar där ute!  Vi har även blivit avmaskade för första gången, mycket som händer nu! Vi har också börjat bli mer rörliga och det är inte fullt så vingligt när vi försöker traska runt:)) Om några dagar är det dags för att flytta till valphagen

                                                                                                                                                                                    


3 veckor gamla är vi nu!!

Det har hänt massor, vi har flyttat till valphagen där vi har mycket plats att röra oss på...för nu börjar vi går runt allt mer...och vi ser och kan höra nu..en hel värld öppnar sig!..så mycket spännande att uppleva:)) Vi äter smakportioner varje dag.. starter mousse, nötfärs och valpmat har vi smakat. Men mammas mjölk är godast.

Vi har också börjat låta mer och mer..tränar våra röster med små skall och morrningar och vi har alldeles nyss börjat med den allra första "leken" med våra syskon. Ha ljudet på när ni ser på videofilmen så hör ni hur dom små tränar sina röster:))

4 veckor är godingarna nu:))

Det händer massor vi ser, hör, leker med varandra och vi har fått tänder! Nu har vi börjat uppskatta riktig mat på ett helt annat sätt och äter mycket mer av den så nu har den stora valpmat fatet kommit fram. Det bruna pigmentet kommer mer och mer...nu kommer de små prickarna fram på nos, ben och mage...det är så gulligt!!!

Idag blir vi 5 veckor gamla och oj vad det händer mycket nu....vi tycker att valpmaten smakar mums och äter massor och vi busar och leker med varandra. Vi har också fått ett julbad..för vi blir ju lite kletiga när vi äter:))

6 veckor är godingarna i dag!

Oj vad vi leker,busar, springer och skuttar runt nu:)) och äter massor med valpmat. Nyfikna på nya saker och nya människor är vi nu..spännande tid!:))

Första gången utomhus!! Så spännande, massor att upptäcka:)) Alla valparna tyckte det var toppen kul!!!

7 veckor gamla!! Enskilda foton på godingarna:))

Visänga All That's Pretty

Visänga Pretty Cool

Visänga Pretty Amazing

Visänga Pretty Little Thing

Visänga Miss Pretty

Visänga MR Handsome